Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. ELFOGADOM
Termékek Menü

Vásárlói vélemények

"Passzolt a méret és jó a szín is! Feldobta az egész szobát az "új" kanapé. Azt kaptam, amit vártam és ez manapság ritka. :)"  - V. Szilvia (Klobo kanapé huzat)

"Színmintát kaptam előtte a könnyebb választáshoz, ami nagyon jó volt. A huzatokat (székhuzat is) rövid időn belül, jó minőségben, szépen varrva kaptam meg, köszönöm." - V. Józsefné (Manstad kanapé huzat, Poang huzat)

"A kiválasztott ágytakaró minősége és tapintása a vártnál is jobb. Továbbra is figyelemmel kísérem a termékeiket." - Sz. Gyula (Coral ágytakaró)

"Színmintát kaptam előtte a könnyebb választáshoz, ami nagyon jó volt. A huzatokat (székhuzat is) rövid időn belül, jó minőségben, szépen varrva kaptam meg, köszönöm." - V. Józsefné (Manstad kanapé huzat, Poang huzat)

"Olyan,amilyenre számítottam,a színe is mint a képen, rendben van a méret is."- K. Judit (Harry székhuzat)

"A kiválasztott ágytakaró minősége és tapintása a vártnál is jobb. Továbbra is figyelemmel kísérem a termékeiket."- Sz. Gyula (Coral ágytakaró)

"A termékkel maximálisan meg vagyok elégedve. Méretpontos, könnyű volt felhelyezni." - M. Gyöngyi (Henriksdal székhuzat)

"Elégedett voltam a termékek minőségével,a szállítást is teljesen korrekt volt. Köszönöm!" - T. Tibornél (Lila Flower ágytakaró)

"Maximálisan elégedett vagyok, a szállítás gyors volt, a rendelt termék nagyon szép, nem okozott csalódást. Bátran ajánlom másoknak is, karácsonyi ajándék volt, nagy sikert aratott." - T. Bettina (Lila Flower ágytakaró)

„Megkaptam a gyönyörűséges Manstad kanapé huzatot! Profi munka :-) olyan mintha eredetileg ez lenne a huzata. Mindenhol passzol, nagyon jó!! Nagyon szépen köszönöm. További jó munkát és minden jót kívánok!” - B. Tünde – Debrecen

„Köszönöm a Poang huzatot, nagyon jó szépen illeszkedik! Ez a kivi szín igazán jó választás volt!” - T. Sára – Mohács

„Megkaptuk a Harry huzatokat, nagyon szépek! Köszönjük a gyors szállítást!” - H. Endre – Budapest

"Nagyon köszönjük az új benetton zöld huzatot! Tökéletes illett a kanapéra! Gyorsan felhelyeztük és birtokba vettük az ÚJ kanapénkat! Köszönettel:" - Péter

"Nagyon meg voltam elégedve az áruházzal, mert hihetetlen gyorsan rendelkezésre állt a termék (jóval a bolti ár alatt), az ágynemű pedig minőségben hozta a flanel termékektől elvárt színvonalat. Köszönöm." - Sz. H.

"Mi vettünk egy ilyen szép pink színű Klobó huzatot, és nagyon meg vagyunk vele elégedve! Méretben tökéletes, a színe pedig igazán szép! Még jó, hogy nálatok tudtunk venni rá huzatot, az IKEA-ban már nem árulják." - Évi

"Megérkeztek ma a huzatok. Gyönyörűek és tökéletesek! Még egyszer köszönünk mindent!"  Eszter

Nagyon-nagyon puha, és meseszép! - K. Sz. Éva - (Lila flower ágytakaró)